Atletika foto 1.jpg

УЧЕНИЦИ ВОЈНЕ ГИМНАЗИЈЕ ОСВОЈИЛИ ПРВО МЕСТО У АТЛЕТИЦИ

21. 10. 2024

Ученици Војне гимназије у пратњи наставника Јова Шункића, учествовали су данас на такмичењу у атлетици, у Атлетској дворани, заједно са ученицима тринаест гимназија и средњих школа општине Савски венац. Ученици Војне гимназије показали су изузетан таленат, такмичарски, спортски и тимски дух, освојивши укупно осам медаља и пехар екипног победника у мушкој конкуренцији.

Ученици Војне гимназије освојили су четири златне медаље: у трци на 60 метара победу је остварио ученик Никола Влаисављевић, на 1000 метара најбољи је био ученик Филип Миливојевић, у скоку у даљ победио је ученик Јован Стојковић, а у штафетној трци 4х200 метара победу су остварили ученици Никола Влаисављевић, Нестор Станић, Димитрије Величковић и Јован Стојковић.

Четири бронзане медаље освојили су: ученик Тодор Ивановић у дисциплини бацање кугле од 6 килограма, ученик Никола Кецман у скоку у вис, ученик Данило Нишевић у трци на 400 метара и ученица Драгана Димић у дисциплини скок у даљ.

Захваљујући одличним појединачним резултатима ученици Војне гимназије освојили су пехар за постигнуте најбоље резултате на општинском такмичењу у атлетици и остварено прво место екипног победника у мушкој конкуренцији. Због постигнутих сјајних резултата, ученици Војне гимназије пласирали су се на такмичење у атлетици на међуопштински ниво.

Честитамо нашим ученицима који су још једном на изузетан начин представили Војну гимназију и желимо им још много спортских успеха на предстојећим такмичењима.

 

Верзија за штампу

 

A+ A-

Информације

Обавештење бившим ученицима Војне гимназије који имају потребу за дупликатима јавних исправа које је издала Војна гимназија
ЗАХТЕВ за издавање дупликата или друге јавне исправе, односно провере веродостојности дипломе подноси се по следећем...
Сусрети класа ученика Војне гимназије
Поштовани, Војна гимназија жели да омогући вама, својим некадашњим ученицима, да правовремено дођeте до информација које се тичу организовања сусрета класа...

Претрага

Календар

« Октобар 2024 »
ПонУтоСреЧетПетСубНед
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Последње вести

Важнији линкови

Пратите нас