Rusanj Foto 1.jpg

УЧЕНИЦИ ВОЈНЕ ГИМНАЗИЈЕ НА ОЛИМПИЈАДИ СТАРИХ СПОРТОВА У РУШЊУ

16. 09. 2024

Старешине и ученици Војне гимназије, својим присуством подржали су и увеличали Олимпијаду старих спортова коју је приредило и организовало Удружење грађана Рушањ. На манифестацији која се реализује већ неколико година уз помоћ Општине Чукарица, учествовали су такмичари из Рушња и суседних места.

Трка у џаковима, надвлачење конопца, обарање руку, скок удаљ, само су неке од дисциплина у којима су се учесници такмичили, а ученици Војне гимназије били су у улогама судија.

Осим суђења, ученици Војне гимназије, са задовољством су најуспешнијим такмичарима уручили освојене медаље и пехаре.

На манифестацији која за циљ има да окупи све чланове породице и подстакне их на дружење и такмичење, најмлађим учесницима најинтересантнији је био штанд Војне гимназије.

Старешине и ученици Војне гимназије представили су своју школу, војно образовање и војни спорт. Ова манифестација била је још једна прилика у низу да сви заинтересовани кандидати сазнају све о школовању у Војној гимназији, начину уписа, трајању конкурса као и о наставним плановима и програмима.

Верзија за штампу

 

A+ A-

Информације

Обавештење бившим ученицима Војне гимназије који имају потребу за дупликатима јавних исправа које је издала Војна гимназија
ЗАХТЕВ за издавање дупликата или друге јавне исправе, односно провере веродостојности дипломе подноси се по следећем...
Сусрети класа ученика Војне гимназије
Поштовани, Војна гимназија жели да омогући вама, својим некадашњим ученицима, да правовремено дођeте до информација које се тичу организовања сусрета класа...

Претрага

Календар

« Септембар 2024 »
ПонУтоСреЧетПетСубНед
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 

Последње вести

Важнији линкови

Пратите нас