Pt foto 1.jpg

УЧЕНИЦИ ВОЈНЕ ГИМНАЗИЈЕ НАЈУСПЕШНИЈИ МЛАДИ ПОТПОРУЧНИЦИ

14. 09. 2024

Још једна изузетна генерација кадета Војне академије и Медицинског факултета Војномедицинске академије успешно је завршила своје школовање. Међу њима издвојили су се најуспешнији кадети, а од данас најуспешнији млади потпоручници којима су додељење заслужене награде – официрске сабље са посветом.

Да је Војна гимназија школа за одабране, да пружа најквалитетније образовање и васпитање и да на најбољи начин припрема ученике за наставак школовања на Војној академији и Медицинском факултету Војномедицинске академије потврђује се из године у годину на свечаној промоцији најмлађих официра Војске Србије. То су нам и ове године потврдили најуспешнији кадети јер су сви били међу најуспешнијим ученицима у својој генерацији Војне гимназије.

Најуспешнији кадети Војне академије, Лазар Тадић – први у рангу у виду Копнене војске, Сара Николић – прва у рангу у виду Ратног ваздухопловства и ПВО и Никола Васић – први у рангу у службама, били су међу најуспешнијим ученицима 44. класе Војне гимназије.

Најуспешнија кадеткиња Медицинског факултета Војномедицинске академије, Александра Стајић била је међу најуспешнијим ученицима 42. класе Војне гимназије.

Знања и способности које су усвојили и стекли у Војној гимназији надоградили су новим знањима и вештинама у Војној академији и Медицинском факултету Војномедицинске академије. У својој генерацији издвојили су се по својој посвећености према свим наставним и ваннаставним обавезама и задацима, по научним и спортским резултатима на такмичењима, по чувању и јачању војног колектива и тимског духа, као и по томе што су постали добри људи, сигурни пријатељи и изутетни млади потпоручници Војске Србије.

Нашим најуспешнијим ученицима, а сада најуспешнијим младим потпоручницима честитамо на постигнутим изузетним резултатима у школовању на Војној академији и Медицинском факултету Војномедицинске академије и желимо им пуно успеха у професионалној војној служби у Војсци Србије.

Они представљају узор свим садашњим и будућим генерацијама ученика Војне гимназије и на најбољи начин потврђују квалитет образовно-васпитног рада командира и наставника у Војној гимназији.

Верзија за штампу

 

A+ A-

Информације

Обавештење бившим ученицима Војне гимназије који имају потребу за дупликатима јавних исправа које је издала Војна гимназија
ЗАХТЕВ за издавање дупликата или друге јавне исправе, односно провере веродостојности дипломе подноси се по следећем...
Сусрети класа ученика Војне гимназије
Поштовани, Војна гимназија жели да омогући вама, својим некадашњим ученицима, да правовремено дођeте до информација које се тичу организовања сусрета класа...

Претрага

Календар

« Септембар 2024 »
ПонУтоСреЧетПетСубНед
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 

Последње вести

Важнији линкови

Пратите нас