Foto 2.jpg

ПОЧЕТАК НОВЕ ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ У ВОЈНОЈ ГИМНАЗИЈИ

02. 09. 2024

Интонирањем химне „Боже правде и свечаним постројавањем у Интернату започела је нова школска година у Војној гимназији. Химну су поздравили старешине, наставници и ученици Војне гимназије. Поводом почетка школске године, свим ученицима и запосленима обратио се начелник Војне гимназије потпуковник Благоје Ђачић.

У свом обраћању начелник Војне гимназије честитао је свим ученицима, командирима и наставницима на постигнутом одличном успеху на крају претходне школске године. Такође је свима пожелео да и у новој школској години наставе да нижу успехе и да буду пример свим будућим генерацијама Војне гимназије. Посебно је честитао најмлађим ученицима 52. класе на упису у Војну гимназију, пожелео им је срећу на почетку школовања, да у старијим класама ученика имају своје узоре и да дају све од себе да их до краја школовања надмаше у знању и способностима.

Нагласио је да је Војна гимназија у претходној школској години испунила свој циљ, јер је још једна сјајна генерација ученика са изузетним постигнућима завршила Војну гимназију и наставила школовање на Војној академији и Медицинском факултету Војномедицинске академије. У новој школској години очекивања су јој већа од наредних генерација које су и до сада показале завидан потенцијал знања и способности, генерације које су показале да су мотивисане и спремне да дају свој максимум на свим пољима образовно-васпитног рада и да Војну гимназију и њене ученике представе у најлепшем светлу.

Уприличена је и пригодна додела стимулативних мера старешинама, наставницима и ученицима за посебан допринос и постигнуте одличне резултате у образовно-васпитном раду и у школовању ученика у претходној школској години.

Свим ученицима, наставницима и командирима желимо срећан почетак нове школске годинe и много успеха у току школовања и образовно-васпитног рада. Да и у новој школској години постужу изузетне успехе и запажене резултате на такмичењима, како у знању тако и у спортским дисциплинама.

 

Верзија за штампу

 

A+ A-

Информације

Обавештење бившим ученицима Војне гимназије који имају потребу за дупликатима јавних исправа које је издала Војна гимназија
ЗАХТЕВ за издавање дупликата или друге јавне исправе, односно провере веродостојности дипломе подноси се по следећем...
Сусрети класа ученика Војне гимназије
Поштовани, Војна гимназија жели да омогући вама, својим некадашњим ученицима, да правовремено дођeте до информација које се тичу организовања сусрета класа...

Претрага

Календар

« Септембар 2024 »
ПонУтоСреЧетПетСубНед
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 

Последње вести

Важнији линкови

Пратите нас